'Wees dus niet bang dat uw e-bike aan de zware kant is; dit kan een teken zijn dat u hebt geïnvesteerd in een e-bike van hoge kwaliteit!'
'Wees dus niet bang dat uw e-bike aan de zware kant is; dit kan een teken zijn dat u hebt geïnvesteerd in een e-bike van hoge kwaliteit!'

Amslod Almelo weet alles van e-bikes

Algemeen

Bent u geïnteresseerd in een e-bike? En wilt u meer informatie over het gewicht? Amslod Almelo vertelt u er alles over!

Almelo - Amslod Almelo heeft verschillende collecties e-bikes. Goed om te weten: de accu van uw Amslod e-bike weegt ongeveer 3.5 kilo.

De Active Plus collectie bestaat uit een aantal krachtige allrounder e-bikes. De fietsen beschikken over een oersterke middenmotor, anti-lekbanden en een comfortabel zadel. De e-bikes uit de Active Plus collectie wegen inclusief accu gemiddeld 30 kilo.
De Active Max collectie bestaat uit een aantal e-bikes met Amslod MAX middenmotor, grote accu en aluminium velgen met 4D-spaaktechnologie. De populaire, veelzijdige e-bikes uit de Active Max collectie wegen rond de 29 kilo, inclusief accu.
De Comfort Flow collectie is een populaire keuze onder fietsliefhebbers vanwege de voorwielmotor en de comfortabele Nederlandse zithouding. De e-bikes bieden een soepele rijervaring, ook geschikt voor mensen die wat minder goed ter been zijn. Het gewicht van deze e-bikes is ongeveer 29 kilo (inclusief accu).
De City Elite is dé stadsfiets van Amslod. De City Elite collectie bestaat uit sportieve, compact en wendbare fietsen. De e-bikes worden gekenmerkt door het lichtgewicht aluminium frame, de betrouwbare middenmotor en de stijlvol weggewerkte accu in het frame: het is bijna niet zichtbaar dat het een e-bike is. De City Elite e-bikes met middelhoge instap wegen inclusief accu slechts 23,6 - de e-bikes met hoge instap 25,4 kg. Het lichtere gewicht van de e-bikes maakt ze extra wendbaar. Dit maakt de fietsen een uitstekende optie voor korte afstanden en gebruik in de stad.
De Premium Plus collectie bestaat uit hoogwaardige e-bikes, geleverd met vele functies, waaronder een krachtige middenmotor, hydraulische schijfremmen en een stijlvol weggewerkt veringsysteem. De Premium Plus e-bikes wegen inclusief accu rond de 30,5 kg. Het hogere gewicht wordt gerechtvaardigd door de talloze functies waarover deze prachtige e-bike beschikt. De revolutionaire e-bikes zijn de krachtigste e-bikes op de markt: deze fietsen kunnen ieder landschap aan!
Is het dan een nadeel dat mijn e-bike zwaarder is? Zeker niet! Een zwaardere e-bike biedt veel stabiliteit, soepel rijgedrag en vaak verhoogde duurzaamheid.
Dit komt omdat het gewicht van een e-bike vaak wordt bepaald door de kwaliteit van de componenten en materialen waarover de fiets beschikt. Een hoogwaardige e-bike weegt daarom vaak wat meer, maar biedt ook een langere levensduur en betere algehele prestaties.
Houd uw eigen specifieke wensen en behoeften in gedachten bij het kiezen van een Amslod e-bike; focus niet alleen op het gewicht.
Ervaar zelf de verschillende gewichten van de e-bikes en maak een proefrit bij Amslod Experience Center Almelo. Als u duurzaamheid, kracht en betrouwbaarheid belangrijk vindt, kan een zwaardere e-bike de juiste keuze voor u zijn.

Brian de Keersmaecker in actie. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles blijft in de eredivisie 13 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de veelzijdigheid van polo's 19 uur geleden
Tonnie Frazer en Roel Dragt stoppen bij het SeniorenJournaal
SeniorenJournaal alweer tien jaar oud 19 uur geleden
Meer weten? Kijk op www.ontdekhightechtwente.nl voor meer informatie en updates.
Het hart van hightech wordt groter 18 mei, 12:33
Gerrit Willering (links) en Hendrik Supheert starten een Gitaarcafé in Aadorp.
Het Aahoes krijgt een Gitaarcafé 17 mei, 13:24
JYSK Almelo heeft de perfecte loungeset voor in de tuin.
JYSK heeft de perfecte loungeset 16 mei, 13:19
Repareren in de Hagedoorn.
Allerhande reparaties in Repair Café de Hagedoorn 15 mei, 13:23
De Almeloopers zijn klaar voor de Roparun.
Almeloopers in vorm voor de Roparun 15 mei, 09:31