Bij Van Dal mannenmode vind je alles van overhemden, warme truien en broeken tot schoenen en accessoires.
Bij Van Dal mannenmode vind je alles van overhemden, warme truien en broeken tot schoenen en accessoires.

Van Dal mannenmode opent winkels in Rijssen en Almelo

Algemeen

ALMELO/RIJSSEN - Met de dubbele opening van de twee gloednieuwe winkels in Rijssen en Almelo komt Van Dal mannenmode voor het eerst naar Overijssel. “Gezellig en altijd eerlijk”, aldus de winkelketen.

Ontdek zelf de vrijetijdskleding onder het genot van een warme kop koffie of thee. Leuk weetje: het verbouwen van de winkel gaat volledig volgens eigen werkwijze, met een eigen bouwteam. Van Dal mannenmode kan niet wachten tot het zo ver is! 

Dubbel zo feestelijk 

Op 15 november knipt directeur Ger Segeren het lint door aan de Haarstraat 27 te Rijssen en op 30 november aan de Grotestraat 83 te Almelo. “Voel je welkom in een industrieel interieur met houten elementen en kom direct in aanraking met de nieuwe wintercollectie. Zo winkel je op je gemak kleurrijke overhemden, warme truien en vesten en lekker zittende broeken – perfect af te maken met gave schoenen en te gekke accessoires”, zo laat Van Dal weten. “Bij Van Dal doen we dat met een gezellige koffietafel waar een lekker gebakje en vers gezette koffie of thee voor je klaarstaat.” 

Als trotse private reseller van Bartlett presenteert Van Dal graag tijdloze kleuren, motieven en multifunctionele materialen. Ook andere toonaangevende merken zoals Lerros, Casa Moda en Fynch-Hatton hangen klaar om de garderobe te verrijken. De eerste vijftig klanten ontvangen tijdens de opening zelfs een cadeau! Extra leuk: als lid van de SpaarClub van Van Dal ontvangt je 10 procent extra korting op het volledige assortiment, ben je als eerst op de hoogte van belangrijk nieuws én spaar je punten met elke euro die je uitgeeft. Deze punten wissel je in voor verrassende cadeaus. Superhandig dus! 

Kom langs 

Van Dal mannenmode heet je graag op 15 én 30 november welkom in de nieuwe winkels die zes dagen per week open zijn. “Onze modeadviseurs staan voor je klaar met vers gezette koffie of thee en persoonlijk modeadvies. Zo hopen we dat je een aangenaam winkelmoment beleeft en nog vaak bij ons langskomt! Ben jij op 15 november bij de feestelijke winkelopening in aan de Haarstraat 27 te Rijssen? Kom je daarna ook op 30 november naar de Grotestraat 83 te Almelo?”

www.vdal.nl

Repareren in Repair Café Windmolenbroek.
Rollator en meer spullen gerepareerd in Noaberhoes 5 uur geleden
Acoustrio komt naar België. (Foto: Ed Step)
Boekenmarkt met muziek bij België 7 mei, 14:02
Het Almelo's Overdag Koor kan zeker nog nieuwe zangeressen gebruiken.
'Het vergt best een beetje scholing' 7 mei, 11:53
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 7 mei, 08:00
Opgave voor de excursies gaat via: windtalmelo@outlook.com.
Natuurhus zorgt voor lezingen en excursies 7 mei, 08:00
Een ontgoochelde Jizz Hornkamp zoekt de fans op. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Ontluisterende nederlaag Heracles 6 mei, 15:06
Afbeelding
Bijzondere warming-up Oald Stars 6 mei, 13:55
 Declan Trezise wint, voor Oded Kogut en Coen Vermeltfoort. (Foto: Herbert Huizer)
Australiër Declan Trezise wint Ronde van Overijssel 6 mei, 13:05