Afbeelding

Van Dal mannenmode: gezellig en altijd eerlijk

Algemeen

ALMELO/RIJSSEN - Gezellig en altijd eerlijk. Dat zijn de twee gloednieuwe winkels die Van Dal mannenmode in Almelo en Rijssen geopend heeft. Met deze feestelijke dubbele opening kwam de stoere winkelketen voor het eerst naar Overijssel! “Leuk weetje: het verbouwen van de winkel ging volledig volgens eigen werkwijze met een eigen bouwteam. Dat zie je terug in de prettige en warme uitstraling!”, aldus Van Dal mannenmode

Op 15 november knipte directeur Ger Segeren het lint door aan de Haarstraat 27 te Rijssen en op 30 november aan de Grotestraat 83 te Almelo. Tijdens de opening stond er een grote verrassing klaar voor de eerste vijftig klanten en kreeg iedereen een heerlijk stukje taart. De enorme winkel van Rijssen beslaat 319 m² met twee panden, waar de kostuumhoek er echt uitspringt. Almelo laat een knusse doorkijk zien vol veelzijdige wintermode. Het houten, industriële interieur toont de nieuwe collectie met warme truien en vesten, kleurrijke overhemden en nog veel meer. Zo kunnen mannen zich direct laten inspireren door de grote broekenwand, mooie jassenhoek en gave accessoires. “Je winkelt er op je gemak met ruime paskamers, vers gezette koffie of thee en zelfs een klantentoilet.” 

Als trotse private reseller van Bartlett presenteert Van Dal mannenmode graag tijdloze kleuren, motieven en multifunctionele materialen. Ook andere toonaangevende merken zoals Lerros, Casa Moda en Fynch-Hatton hangen klaar om je garderobe te verrijken. Als gratis lid van de SpaarClub ontvangen klanten 10% extra korting op het volledige assortiment, zijn ze als eerst op de hoogte van belangrijk nieuws én sparen ze punten met elke euro die ze uitgeven. Deze punten zijn in te wisselen voor verrassende cadeaus. Superhandig dus!

Kom gezellig langs

Van Dal: “We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkels die zes dagen per week geopend zijn. Onze modeadviseurs staan voor je klaar met vers gezette koffie of thee en persoonlijk en eerlijk modeadvies. Zo hopen we dat je een aangenaam winkelmoment beleeft en nog vaak bij ons langskomt!

Zien we jou dus binnenkort in Rijssen aan de Haarstraat 27 en in Almelo aan de Grotestraat 83? We kunnen niet wachten om te laten zien wat we voor jou in petto hebben.”

Acoustrio komt naar België. (Foto: Ed Step)
Boekenmarkt met muziek bij België 20 uur geleden
Het Almelo's Overdag Koor kan zeker nog nieuwe zangeressen gebruiken.
'Het vergt best een beetje scholing' 22 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 7 mei, 08:00
Opgave voor de excursies gaat via: windtalmelo@outlook.com.
Natuurhus zorgt voor lezingen en excursies 7 mei, 08:00
Een ontgoochelde Jizz Hornkamp zoekt de fans op. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Ontluisterende nederlaag Heracles 6 mei, 15:06
Afbeelding
Bijzondere warming-up Oald Stars 6 mei, 13:55
 Declan Trezise wint, voor Oded Kogut en Coen Vermeltfoort. (Foto: Herbert Huizer)
Australiër Declan Trezise wint Ronde van Overijssel 6 mei, 13:05
Tweede Möll'n festival: 1 juni.
Meer inspraak bij tweede Möll'n festival 6 mei, 07:42